POSTIKULUT 0 EUROA YLI 100 EURON OSTOKSILLE, MUUTEN 5 EUROA

Avainlapset

”Menneillä vuosikymmenillä kulkivat lapset pää pystyssä kengännauhaan pujotettu kotiavain kaulassaan. Tämä avain oli osoitus merkittävästä vastuusta, jonka vanhemmat olivat jälkikasvulleen luovuttaneet. Avain loi myös turvaa, pääsihän sen avuin kotiin piiloon pahaa maailmaa. Kengännauhan väri vaihteli, mutta useimmiten se oli ajan henkeen sointunut ruskea. ”

”Sittemmin näistä ”avainlapsista” on muovautunut useiden eri alojen osaajia, jotka kantavat suurta vastuuta nykypäivän yhteiskunnan eri organisaatioiden toiminnoista. Avainlapsista on tullut avainhenkilöitä, avainasiakaspäälliköitä, avainasiakasmyyjiä jne… Mutta yhtä kaikki, heidän vanhempiensa opetus ja ymmärrys vastuusta, niin kuin turvastakin seuraa heitä läpi elämän. Juuri tämän tyyppisiä vastuunsa tuntevia henkilöitä maamme kaipaa jatkossakin, jotta jälkeläistemme ajat olisivat yhtä auvoisia, kuin näiden menneinä vuosikymmeninä syntyneiden lapsien.”

Avainlapsien kunniaksi lanseeraa Nousu uuden t-paidan, jonka tarkoituksena on välittää nostalgian tunteita 1960-80-luvuilla syntyneille, sekä menneen ajan henkeä ja nostetta nykypäivän nuorisolle.