Postikulut 0 euroa yli 100 euron ostoksille, muuten 5 EUROA 

Nousu

Nousun vaatteiden takana on tamperelainen vuonna 2016 perustettu vaatetusalan yritys nimeltään NousuCommunity Oy. Kipinä yrityksen perustamiseen syntyi hälytyksien välillä Linnainmaan sivupaloasemalla Tampereella ja eritoten sen vaatimattomalla punttisalilla. Kipinän saivat aikaan tyylikkäiden urheiluvaatteiden vaikea saatavuus isokokoiselle ja pitkälle miehelle, sekä kotimaisten vaihtoehtojen täydellinen poissaolo kauppojen hyllyiltä. Merkittävässä roolissa olivat myös kaiho vanhoihin "hyviin aikoihin". Aikoihin jolloin ammattiylpeys oli kulutushyödykkeiden laadun kantava voima ja käsite "kertakäyttökulttuuri" suurelle osalle yleisöstä täysin tuntematon. Näin syntyi Nousu, vaatemerkki joka pitää vahvasti kiinni kotimaisuudesta ja siitä, ettei huonolaatuisten vaatteiden valmistus ole tulevaisuudessa mikään vaihtoehto. Nousun vaatteiden inspritaation lähteenä on 1970-luvun Suomi.

Nousu valmistaa tuotteensa alusta alkaen Suomessa. Ensisijainen tavoite on puhaltaa lisää nostetta kotimaiseen vaatetusalan tuotantoon. Tehtävä on mahdottoman ja erittäin vaikean välimaastossa. Ihmisten tietoisuuden kasvu ja vahva usko kotimaisen työn arvostukseen antavat kuitenkin uskoa tämän tehtävän suorittamisessa. Kestäväksi, tyylikkääksi ja ajattomaksi valmistettu kotimainen vaate on yksinkertaisesti erinomainen valinta. Pidetään periaatteista kiinni ja puetaan Suomi Nousuun!

KAUPPALEHTI 12.10.2017 - Tommi Aitio

"...kiistattomien tyyliseikkojen lisäksi myös eettiset ulottuvuudet ovat hallussa, sillä Nousu on neulosta ja resoria myöden Suomessa valmistettu."